fbpx

Na Edingburgh en Boedapest opent Build A Rocket Boy in 2023 ook een studio in Montpellier

Het voormalig hoofd van Rockstar North en ontwikkelaar van onder andere Grand Theft Auto III, Leslie Benzies, opent binnenkort in Montpellier de deuren van zijn eigen studio Build A Rocket Boy. Niet te verwarren met het vijfde album van Elbow, ‘Build a Rocket Boys!’.

Benzies is een Schot in hart en nieren en daarom zette hij destijds zijn tent op in de hoofdstad Edinburgh om zijn eigen studio uit de grond te stampen. Daarna was Boedapest aan de beurt en vanaf 2023 ook Montpellier.

In de Zuid-Franse stad zal de focus gelegd worden op de ontwikkeling van Everywhere, het eerste grote project van de studio dat gepland staat voor volgend jaar uit te komen.

Het hoofddoel van Benzies is om talentvolle Franse ontwikkelaars aan te werven en uiteraard zijn eigen studio uit te breiden door zich in de toekomst te vestigen in tal van Europese steden.

Build A Rocket Boy zal binnenkort, Everywhere, te zien zijn als het zo doorgaat.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: