The Elder Scrolls Online: Firesong is nu verkrijgbaar

Het jarenlange verhaal van The Elder Scrolls Online, Legacy of the Bretons, komt tot een episch einde met de lancering van Firesong op PC/Mac, dat 15 uur aan nieuwe verhaalcontent bevat, met een onontdekte zone, nieuwe personages, evenals unieke collectibles en prestaties.

In deze nieuwe verhaal-DLC verkennen spelers het ongetemde eiland Galen, het meest westelijke eiland van de Systres-archipel, duiken ze diep in het leven en de cultuur van de druïden, en vechten ze om Galen te verdedigen tegen de bedreigingen binnenin.

In The Elder Scrolls Online: Firesong gaan we eindelijk de confrontatie aan met de Ascendant Lord en sluiten ze het jarenlange avontuur Legacy of the Bretons af.

De Firesong DLC is gratis voor alle ESO Plus-leden en te koop voor niet-leden via de in-game Crown Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: