Trailer viert 1 miljoen verkochte exemplaren van A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem doet het goed, fantastisch goed zelfs. En volgens mij trouwens meer dan terecht. Reden genoeg voor Asobo om dit alles nog eens in beeld te brengen in een nieuwe trailer.

Focus Entertainment en Asobo Studio kunnen uitpakken met mooie verkoopcijfers van A Plague Tale: Requiem. Zo ging de game wereldwijd maar liefst één miljoen keer over de (digitale) toonbank, en dit slechts één week na de release.

Ontdek hoe het vervolg op de reis van Hugo en Amicia de harten van spelers veroverde en lovende kritieken oogstte in deze Accolades Trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)