fbpx

Volledig nieuwe LEGO Star Wars: The Skywalker Saga “Galactic Edition” nu beschikbaar

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Characters

De LEGO games weten als geen ander de sfeer te behouden van de films waarop ze gebaseerd zijn, en deze te combineren met een flinke portie humor en gameplay. Zelf ben ik een heel grote Star Wars-fan en de LEGO games gebaseerd op Star Wars behoren tot mijn favorieten. Ik mag zeker stellen dat deze Galactic Edition de natte droom is van elke Star Wars-fan.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition is dan ook de meest uitgebreide LEGO Star Wars game met alle negen Skywalker saga films en 13 speelbare character packs.

De Galactic Edition bevat zes nieuwe packs in de Character Collection 2, die 30 nieuwe speelbare personages toevoegt, evenals zeven character packs uit de eerder uitgebrachte Character Collection 1. 

Vanaf vandaag verkrijgbaar als onderdeel van de Character Collection 2, het Star Wars: The Clone WarsT character pack zal aangevuld worden met Captain Rex, Darth Maul, Asajj Ventress, Savage Opress en Gar Saxon. Het LEGO Star Wars Summer Vacation character pack voegt op hilarische wijze seizoensgebonden versies toe van Obi-Wan Kenobi, Darth Vader en Finn in Hawaïaanse shirts, Keizer Palpatine in strandkleding en R2-D2 in een wintertrui.

Op 15 november zal het Star Wars: Rebels-personagepakket Sabine Wren, Ezra Bridger, Admiral Thrawn, Kanan Jarrus en Hera Syndulla. Het Obi Wan Kenobi-personagepakket voegt Ben Kenobi, Darth Vader, Reva (Derde zuster), Grand Inquisitor en Fifth Brother toe. 

En op 29 november voegt het Andor-personagepakket Cassian Andor, Luthen Rael, Syril Karn, Supervisor Dedra Meero en Bix Caleen toe. Het The Book of Boba Fett-personagepakket zal Krrsantan, Cad Bane, Cobb Vanth, Peli Motto en The Armorer toevoegen. 

Spelers die de game digitaal kopen, kunnen ook het klassieke speelbare personage Obi-Wan Kenobi vrijspelen, dat niet à la carte verkrijgbaar is. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d