Daniel Craig is van de partij in eerste trailer voor Glass Onion: A Knives Out Mystery

Wie herinnert zich nog de geniale thriller/moordmysterie-film Knives Out, met James Bond-acteur Daniel Craig uit 2019? Wij wel! Het goede nieuws is dat er een eerste trailer is voor de sequel, genaamd Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Benoit Blanc keert terug om de lagen af te pellen in een nieuwe whodunit van Rian Johnson.

Dit nieuwe avontuur neemt de onverschrokken detective mee naar een sjiek privé-landgoed op een Grieks eiland, maar hoe en waarom hij daar komt is slechts de eerste van vele puzzels. Blanc ontmoet al snel een zeer verschillende groep vrienden die op uitnodiging van miljardair Miles Bron bijeenkomen voor hun jaarlijkse reünie.

Op de gastenlijst staan onder meer Miles’ voormalige zakenpartner Andi Brand, de huidige gouverneur van Connecticut, Claire Debella, wetenschapper Lionel Toussaint, modeontwerpster en voormalig model Birdie Jay en haar gewetensvolle assistente Peg, en influencer Duke Cody en zijn sidekick vriendin Whiskey.

Zoals in de beste moordmysteries heeft elk personage zijn eigen geheimen, leugens en motivaties. Wanneer iemand dood opduikt, is iedereen een verdachte.

De film is vanaf 23 december te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)