Derde en laatste dev diary voor Nederlandse game Deliver Us Mars

Deliver Us Mars

Zopas hebben uitgever Frontier Foundry en de Nederlandse ontwikkelaar KeokeN Interactive de derde en laatste dev diary vrijgegeven van hun sci-fi adventuregame Deliver Us Mars.

In deze erg sfeervolle trailer komen we meer te weten over wie er allemaal met hoofdrolspeelster Kathy Johanson mee gaat op missie naar Mars om zo de aarde te redden. Zo ontdekken we dat haar zus, en overste Claire Johanson, mee reist en dit voor de nodige spanningen zal zorgen.

Zowel Kathy en Claire verloren beiden hun vader, Isaac, wanneer hij op missie naar Mars vertrok met een organisatie met de naam Outward. Nu treden beide zussen in zijn voetsporen, met elk hun eigen bagage. Zo hoopt Kathy haar vader terug te zien op de Rode Planeet, terwijl Claire vooral haat voelt tegenover de man die haar achter liet terwijl ze klein was. Hoe dan ook zullen de zussen moeten samenwerken om de missie tot een goed einde te brengen om zo de aarde van de ondergang te redden.

Deliver Us Mars lanceert op 2 februari 2023 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC via Steam en de Epic Games Store voor €29,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.