fbpx

House of the Dragon: The Complete First Season verschijnt 20 december op 4K UHD, Blu-ray en DVD

Ook genoten van House of the Dragon, de prequel op het legendarische Game of Thrones? Dan vermoeden we wel dat je, als je een echte fan of verzamelaar bent, zin hebt om deze in huis te halen, en te houden. Dat kan vanaf 20 december.

De regeerperiode van House Targaryen begint nu Warner Bros. Home Entertainment House of the Dragon uitbrengt: The Complete First Season.

De release bevat alle tien afleveringen van de hitserie van HBO, met meer dan een uur aan bonusfuncties plus twee geheel nieuwe, nooit eerder vertoonde features, House of the Dragon: The Complete First Season zal op 20 december 2022 verkrijgbaar zijn op 4K Ultra HD™ Limited Collectable Steelbook Edition , 4K Ultra HD.

Of om onder de boom te leggen/te vragen als je een fan wil verwennen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: