Overwatch 2 zit aan meer dan 35 miljoen spelers in de eerste maand

Overwatch 2

Of het hard gaat voor Overwatch 2? Nee het gaat kei hard! In de eerste maand na de release wist Blizzards free-to-play shooter maar liefst 35 miljoen spelers aan zich te binden.

Dat blijkt uit cijfers die Activision Blizzard vrijgaf bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers. Volgens de studio heeft Overwatch 2 sinds de lancering een maand geleden, meer dan 35 miljoen mensen kunnen verleiden om het spel te spelen. Volgens hen zaten daar hel wat nieuwe spelers tussen. Iets wat ongetwijfeld te maken heeft met het free-to-play concept van Blizzards online shooter.

Bovendien waren de gemiddelde dagelijkse spelersaantallen voor de eerste maand meer dan het dubbele van wat Blizzard in de begindagen van Overwatch 1 zag. Maar er is meer want Overwatch 2 brengt ook heel wat extra centen in binnen via de in-game store waar je, zoals dat gaat bij een free-to-play game, heel wat cosmetics kan aanschaffen.

Spelersinvesteringen hebben ook een sterke start, waardoor de titel een belangrijke bijdrage levert aan Blizzards activiteiten in het vierde kwartaal“, schrijft Activision Blizzard in het persbericht.

Check hier onze review van Overwatch 2.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: