“Het GTA 6-lek zal geen invloed hebben op de ontwikkeling van de game”

GTA Vice City

Een poos geleden stond het internet in rep en roer: Rockstar bleek gehackt te zijn en het grootste slachtoffer van dienst was GTA 6. De vraag is/was natuurlijk of dit alles een invloed zou hebben op de verdere ontwikkeling van het spel…

Volgens Take-Two’s CEO Strauss Zelnick hoeven we ons zeker geen zorgen te maken. Dat bevestigde hij bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers aan de aandeelhouders. Hij zei daarover het volgende:

En wat het lek betreft, het was vreselijk ongelukkig en we nemen dat soort incidenten inderdaad heel serieus“, aldus de CEO. “Er is geen bewijs dat er materiële activa zijn meegenomen, wat een goede zaak is. En het lek zal zeker geen invloed hebben op de ontwikkeling of iets dergelijks. Maar het is vreselijk teleurstellend en zorgt ervoor dat we steeds waakzamer zijn op het gebied van cyberbeveiliging.

Nu nog een paar jaartjes geduld hebben dus…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: