fbpx

Need for Speed Unbound toont gameplay trailer van Takeover Event met A$AP Rocky

EA en Criterion hebben vandaag een nieuwe gameplay-trailer van Need for Speed Unbound uitgebracht.

De trailer geeft een beter beeld van Takeover Events, een nieuw herspeelbaar speltype onder leiding van A$AP Rocky. Daarnaast toont het de vaardigheden en stijl die nodig zijn om over de straten van Lakeshore City te heersen.

In de Takeover Events van NFS Unbound moeten spelers enorme drifts uitvoeren, verzamelobjecten kapot maken en hun vaardigheden bewijzen aan de meest stijlvolle straatracers van Lakeshore. Spelers hebben zowel snelheid als stijl nodig om te bewijzen dat ze genoeg in hun mars hebben om de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore genaamd ‘The Grand’ te halen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: