fbpx

Wakanda Forever staat centraal in nieuw seizoen van Marvel Snap

Marvel Snap doet het bijzonder goed in de charts van de mobiele gaming. Vannacht (voor ons dan toch) is het nieuwe seizoen van start gegaan met als thema Black Panther: Wakanda Forever.

Na WWE Supercard dacht ik dat het voor mezelf over en uit was om nog games op de mobiel te spelen. Bij de release van Marvel Snap wou ik het eens voor het plezier downloaden. Sindsdien hangt mijn gsm weer aan mijn hand geplakt en heb ik mijn powerbank terug van onder het stof gehaald, want mijn batterij heeft het hard te verduren.

Vanaf morgen is de nieuwe Marvel film Black Panther : Wakanda Forever te zien in de bioscoop. Natuurlijk springt het team (Second Dinner) van Marvel Snap hier gretig op in. Het nieuwe seizoen van de mobiele game is dan ook helemaal in de sfeer van Wakanda ondergedompeld.

Zo zijn er nieuwe kaarten, resources en avatars te verkrijgen. Als je wil kan je de Warriors of Wakanda Season Pass kopen voor een bedrag van € 10,99 of wie de Premium+ wil aanschaffen zal vanaf level 10 starten, maar dit wel aan een bedrag van € 16,99.

Bij de start van elk nieuwe seizoen zak je ook drie tiers op de ranking, zodat je kans maakt op nieuwe rewards. Er worden ook vier nieuwe locaties toegevoegd Shuri’s Lab, Warrior Falls, Vibranium Mines en Wakandan Throne Room. Wat deze locaties teweeg brengen op het speelveld, valt nog te ontdekken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: