Gerucht: Sony en NCSoft werken aan een Horizon MMO

Horizon Forbidden West

Sony kondigde maanden geleden aan dat ze zich meer willen gaan richten op live service games. Dit zijn games die na de lancering continue worden geüpdatet en van nieuwe content worden voorzien.

Volgens de laatste geruchten zou het Japanse bedrijf in gesprek zijn met NCSoft voor de ontwikkeling van MMO (Massively Multiplayer Online game) gebaseerd op de succesvolle Horizon-games.

Het project zou momenteel door het leven gaan als ‘Project H’ en wordt ook vernoemt in de vacatures die het Koreaanse NCSoft online heeft geplaatst. NCSoft ken je waarschijnlijk wel als de ontwikkelaar van onder andere Lineage en Guild Wars.

Wanneer we iets te zien zullen krijgen van deze game, valt nog af te wachten. Maar het gerucht klinkt alleszins wel plausibel.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.