fbpx

Derde Back 4 Blood-uitbreiding ‘River of Blood’ aangekondigd

Back 4 Blood

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de details bekendgemaakt van de volgende grote DLC-uitbreiding voor Back 4 Blood, officieel getiteld River of Blood.

De nieuwe DLC-uitbreiding verschijnt op 6 december 2022 als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition, Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar.
 
River of Blood bevat een gloednieuwe verhaalcampagne met een meeslepende missie bestaande uit vijf kaarten, waarin spelers stroomopwaarts reizen en verschillende tussenstops maken om voorraden in te slaan en vijandelijke dreigingen af te weren.

Om de Cleaners beter te kunnen helpen met hun missie, introduceert de uitbreiding Tala. Dit voormalig sektelid heeft zich omgevormd tot Cleaner en wordt vergezeld door Ridden Jeff, een vriendelijke Tallboy die je kunt oproepen om het team te helpen. Jeff veroorzaakt de ultieme chaos wanneer hij met een fluitsignaal door Tala of andere Cleaners uit haar team wordt opgeroepen.

River of Blood bevat bovendien acht exclusieve personageskins en 12 exclusieve wapenskins, naast nieuwe wapens, accessoires en kaarten.

Trial of the Worm is bovendien beschikbaar als gratis update voor alle eigenaars van Back 4 Blood en wordt naast de River of Blood-uitbreiding uitgegeven. Trial of the Worm is een coöperatieve PvE-modus waarin spelers hun weg bepalen langs vier kaarten, en onderweg voorraadpunten verdienen. Voeg corruptiemodificaties toe of kies de actievere wegen om nog meer voorraadpunten te verdienen. Wie op zoek is naar een uitdaging of een aangepaste moeilijkheidsgraad, kan proberen Trial of the Worm met een hoge score te voltooien om de top van het online klassement te bereiken.
 
Tot slot keert het Back 4 Blood-kerstevenement terug: van 6 december 2022 tot 4 januari 2023 kunnen de spelers kerstversieringen bewonderen in Fort Hope, luisteren naar kerstliedjes in de jukebox, en kerstskins, emblemen, wapenskins en sprays bemachtigen. Binnenkort meer informatie hierover.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: