fbpx

WEDSTRIJD | Zoek een van de vijf runestenen en maak kans op de God of War Ragnarök Jotnar Edition!

God of War Ragnarök

Vandaag brengt Sony PlayStation eindelijk het vervolg uit op de succesvolle God of War-franchise, en dat zowel voor PlayStation 4 als PlayStation 5. Om de release van God of War Ragnarök in de kijker te zetten organiseert PlayStation de Read the Runes-wedstrijd.

Vanaf donderdag 10 november worden vijf indrukwekkende runestenen verstopt in België en Nederland. Meer bepaald in Brussel, Luik, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Op de stenen staat een raadsel in runeschrift en een tekening gekerfd. Elke steen bevat een unieke tekening die een wereld uit de Noorse mythologie uitbeeldt: Midgard, Niflheim, Helheim, Svartalfheim, Alfheim en Muspelheim.

Aan de hand van een schatkaart kan je op zoek gaan naar de runestenen, het raadsel oplossen én kans maken op een God of War Ragnarök Jotnar Edition

Je hebt tot en met dinsdag 15 november om een van de stenen te vinden én kans te maken op die vette prijs.

Hou zeker onze sociale media in de gaten, want wij geven samen met PlayStation België de locatie van een mysterieuze zesde steen prijs.


Check zeker ook onze uitgebreide én spoilervrije review van God of War Ragnarök. High_LordWolnir kwam na het spelen van de game maar tot één conclusie: dat de game moeiteloos alle verwachtingen inlost!

In God of War Ragnarök zoeken Kratos en Atreus naar antwoorden in alle negen werelden terwijl Asgardiaanse strijdkrachten zich voorbereiden op de eindstrijd uit de profetie die het einde van de werelden zou inluiden. Op hun reis door prachtige mythische landschappen vinden ze bondgenoten en nemen ze het op tegen allerlei vijanden, waaronder Noordse goden en angstaanjagende monsters.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “WEDSTRIJD | Zoek een van de vijf runestenen en maak kans op de God of War Ragnarök Jotnar Edition!

  1. En als ik jullie nu wijs op de typo in de header, krijg ik dan ook een exemplaar?

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: