fbpx

Inside Job part 2 komt op 18 november naar Netflix

Seizoen 1 van Inside Job wist me enorm te bekoren. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar nieuwe fratsen en humor van Reagan Ridley en de andere medewerkers van Cognito Inc. in seizoen 2.

Inside Job is een animatiereeks voor volwassenen die verschillende complottheorieën in een humoristisch jasje steekt. De bizarre relatie tussen Reagan en Brett of de eeuwige norsheid van Reagans vader, Randall, hebben in seizoen 1 meermaals op mijn lachspieren gewerkt.

18 november zullen we terug kunnen genieten van nieuwe complottheorieën. Als opwarmer werd er alvast een trailer geserveerd.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: