fbpx

Death Stranding viert zijn derde verjaardag met 10 miljoen verkochte exemplaren

Norman Reedus wist al vele harten te veroveren. Zowel als Daryl in The Walking Dead maar ook met zijn rol als Sam Porter Bridges in Death Stranding waar je een koerier speelt in een apocalyptisch Amerika. Gisteren mocht het 3 kaarsjes uitblazen!

Hideo Kojima en meesterwerken, ze gaan hand in hand en draaien bijna altijd uit op een succes. Ook deze unieke game die bij ons in de crew, vooral door auron-sagara, de laatste tijd veel gespeeld word. Het was de eerste game die gemaakt werd door Kojima Productions nadat hun wegen in 2015 scheidden met Konami.

In 3 jaar tijd wist Death Stranding verschillende prijzen, zoals Best Game Direction en Best Score/Music, in de wacht te slepen en 10 miljoen exemplaren te verkopen. De Director’s Cut kwam vorig jaar uit op PlayStation 5 en bevatte enorm veel nieuwe content.

“Zucht”, weer een game voor mijn backlog die ik dringend eens moet spelen. Kolonies verbinden in Amerika door jouw koerierdiensten was nog nooit zo leuk! Zowel de standaard als Director’s Cut-editie van Death Stranding zijn beschikbaar via PlayStation Plus Extra en Premium.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: