fbpx

Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet trailer introduceert Tera Raid-gevechten

Het is bijna feest voor de Pokémon-fans. Zij kunnen binnenkort immers aan de slag met Pokémon Scarlet en Violet. Maar voor het zover is ontdekken we nog een aantal details waaronder Tera Raid-gevechten.

Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, waaronder meer informatie over de regio Paldea en Tera Raid-gevechten. Daarnaast is er nieuws over online spelen, compatibiliteit met Pokémon HOME en feestelijke in-game evenementen voor Pokémon UNITE.

Viering van de release van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet in Pokémon UNITE!
Van 18 november 2022 tot 1 februari 2023 houdt Pokémon UNITE een speciaal in-game evenement ter gelegenheid van de release van de nieuwste spellen in de Pokémon-serie. Spelers kunnen onder meer op Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gebaseerde mode-items voor Trainers en stickers voor hun Unite-snapshots verkrijgen.
 
Vanaf 1 januari 2023 kunnen spelers van de Nintendo Switch™-versie van Pokémon UNITE die SAVE-gegevens van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebben, een mode-item voor Trainers verkrijgen in de stijl van de hoofdpersonages van de nieuwe spellen!
 
Scarlet Book en Violet Book
Het Scarlet Book in Pokémon Scarlet en het Violet Book in Pokémon Violet zijn expeditieverslagen die heel lang geleden geschreven zijn. Deze expeditie vond naar verluidt plaats in een onbekend gebied van de regio Paldea. Het blijft echter onduidelijk of de in de boeken opgetekende verslagen waargebeurd zijn.
 
De pagina’s van beide boeken staan vol foto’s en schetsen van onbekende wezens. En hoewel er de afgelopen jaren soortgelijke wezens waargenomen zijn, komen dergelijke meldingen hoogst zelden voor. Daarnaast is hun biologie nog steeds een raadsel.

  • Het monster dat bekend staat als Great Tusk

Het Scarlet Book beschrijft hoe dit meedogenloze monster het expeditieteam aangevallen heeft met zijn enorme lichaam en slagtanden. Hierbij heeft hij een van de expeditieleden verwond.

  • Het monster dat bekend staat als Iron Treads

Volgens het Violet Book laat dit monster wanneer het zijn lichaam opkrult en al rollend aanvalt, een diep spoor in de bodem achter alsof het de aarde verschroeid heeft.
 
Tera Raid-gevechten bij zwarte kristallen
Tijdens hun avonturen kunnen spelers zwarte kristallen aantreffen die er anders uitzien dan de kristallen waarbij ze normaliter een Tera Raid-gevecht aangaan. De Pokémon waarmee ze bij deze zwarte Tera Raid-kristallen te maken krijgen, zijn veel sterker dan de Pokémon die in gewone Tera Raid-gevechten verschijnen. Ze zijn bovendien slechts tijdelijk beschikbaar. Trainers die deze Pokémon weten te verslaan, kunnen beloningen krijgen die nog mooier zijn dan ze doorgaans al zijn.

  • Charizard met het krachtigste teken verschijnt in Tera Raid-gevechten bij zwarte kristallen.

Deze Charizard verschijnt gedurende twee perioden: van 2 tot 4 december 2022 en van 16 tot 18 december 2022. Charizard kun je normaliter niet tegenkomen in Paldea. De Charizard die tijdens dit evenement verschijnt, heeft Dragon als zijn Tera-type.

  • Spelers kunnen Tera Raid-gevechten bij zwarte kristallen aangaan wanneer ze bepaalde post-game evenementen voltooid hebben. Spelers die het evenement niet voltooid hebben, kunnen echter toch aan deze Tera Raid-gevechten deelnemen als ze zich in multiplayer via een koppelingscode bij andere Trainers aansluiten.

Speciale Tera Raid-gevechtsevenementen vergroten je kans op een ontmoeting met bepaalde Pokémon of Tera-typen
Na de release van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet kunnen spelers via Tera Raid-gevechtsevenementen een confrontatie met specifieke Pokémon aangaan of Pokémon met bepaalde Tera-typen vaker tegenkomen. De Tera Raid-kristallen voor deze evenementen mogen er op het eerste gezicht dan wel gewoon uitzien, maar ze zijn gehuld in een mysterieus aura.

De eerste van deze Tera Raid-gevechtsevenementen is de Eevee Spotlight van 25 tot 27 november 2022. Tijdens dit evenement verschijnt Eevee met verschillende Tera-typen vaker in Tera Raid-gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: