Diablo IV krijgt begin 2023 een gesloten bèta

Diablo 4

Na het lekken van meer dan 40 minuten aan gameplay van Diablo IV schakelt Blizzard, toevallig of niet, een tandje hoger. Ze hebben namelijk net bekend gemaakt dat er een gesloten bèta wordt opgezet voor de actie-RPG.

De bèta wordt begin 2023 georganiseerd en laat de gelukzakken die toegang krijgen drie gebieden/modi uittesten uit de endgame: Helltides, en Nightmare Dungeon.

Deze mode zijn volgens ontwikkelaar Blizzard variaties op de standaard dungeons en werelden, maar dan extra pittig gemaakt om je kracht en doorzettingsvermogen te testen. Fields of The Hatred is dan weer een PvP-zone voor high level characters.

Wie mee wil doen aan de bèta moeten zich inschrijven via de officiële website. Daarna is het vingers gekruist houden in de hoop dat er een uitnodiging in je mailbox valt.

Gamers die veel tijd en moeite hebben gestoken in Diablo 3 en Diablo 2: Resurrected zouden volgens Blizzard dan wel meer kans maken op een uitnodiging.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Diablo IV krijgt begin 2023 een gesloten bèta

Reacties zijn gesloten.