Krijgt Fortnite binnenkort flying mounts?

Fortnite

Het nieuwste seizoen van Fortnite is nog maar pas van start gegaan of de geruchten over eventuele toevoegingen duiken al op.

Zo zou volgend notoir Fortnite-lekker HypeX binnenkort flying mounts hun intrede doen. Je zou de dieren dan kunnen vangen met een speciaal item om daarna over het eiland te kunnen vliegen.

Net zoals eerder de UFO’s zou je ook ter plekke moeten kunnen zweven met de dieren én zou je ze kunnen boosten zoals de wolven of everzwijnen op dit moment. Zouden die misschien vleugels krijgen in een volgende update!?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.