Ook van Diablo IV is er 40 minuten aan gameplay uitgelekt

Het nieuws van de grote GTA VI-hack deed de gameswereld gisteren op zijn grondvesten daveren. Nog nooit hadden we een lek/hack van zo’n omvang gezien.

En nu heeft een andere topgame te maken met lekken. Via Files.fm zijn er namelijk twee video’s gelekt die samen goed zijn voor meer dan 40 minuten aan gameplay van Diabo VI.

Op de video’s is een watermerk te zien dat aanduidt dat het hier om een privéversie van Blizzards langverwachte RPG gaat. Dit doet ons dan ook vermoeden dat het gaat om een gamer die toegang heeft tot het zogenaamde Friends and Family-alfa programma. Hierbij mogen vrienden en familie (what’s in a name) van ontwikkelaars al aan de slag met een vroege versie van de game.

Diablo VI heeft op dit moment nog geen concrete releasedatum te pakken, maar moet wel ergens in 2023 verschijnen voor alle consoles en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.