High On Life toont nieuwe gameplay-trailer

High on Life

High On Life werd tijdens de Microsoft & Bethesda Games Showcase voor de eerste keer op ons losgelaten. We zijn nu twee maanden verder en deze keer kregen we tijdens de gamescom Opening Night Live een nieuwe gameplay-video te zien.

Het is niet zomaar wat gameplay dat we te zien krijgen, maar een regelrecht bad-ass gevecht met een baas. We zien in dit gevecht al een klein beetje wat de mogelijkheden zijn met het personage, waar je het knotsgekke avontuur mee zal beleven.

Vorige week melden we jullie nog dat de ontwikkelaar meer tijd nodig heeft om de game af te krijgen. Hierdoor zal High On Life vanaf 13 december beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game zal bij release ook speelbaar zijn via Game Pass.

High On Life wordt gemaakt door Squanch Games en is bedacht door Justin Roiland, die we kennen van het fantastische Rick & Morty.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.