Morty Smith van “Rick & Morty” voegt zich bij het MultiVersus-roster als nieuw speelbaar character

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat Morty Smith (Rick and Morty) nu beschikbaar is in MultiVersus, de free-to-play platform fighter ontwikkeld door Player First Games.

Morty, de tienerkleinzoon van de megageniale wetenschapper Rick Sanchez, arriveert als onderdeel van MultiVersus Season 1 en is een karakter uit de Bruiser-klasse met meer dan een paar trucjes in petto.

Morty’s moveset, die te zien is in een pas onthulde gameplay trailer, bevat een mix van vaardigheden en aanvallen, van zijn met spieren versterkte linkerarm “Armothy” en “Plumbus” een buitenaards apparaat voor alle doeleinden, tot zijn vermogen om zichzelf naar tegenstanders te slaan en het gebruik van verschillende projectielen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)