fbpx

Shooter van Rick & Morty-bedenker Justin Roiland wordt uitgesteld

High on Life

High on Life, een shooter van de hand van Rick & Morty-bedenker Justin Roiland, zal twee maanden later verschijnen dan verwacht. Xbox en pc-gamers zullen pas in december met de game aan de slag kunnen.

Dat kondigt het team achter de game aan via Twitter. Waar het spel oorspronkelijk op 25 oktober het levenslicht zou zien, schuift deze nu op naar 13 december.

Ontwikkelaar Squanch Games verpakt het nieuws in twee delen: het goede nieuws en het slechte. Ze zijn zelfs zo lief om ons de keuze te laten welk deel we eerst lezen.

High on Life ziet ernaar uit een trippy sci-fi shooter te worden met de nodige absurdistische humor. Niet dat we veel anders verwacht hadden van de bedenkers van Rick & Morty en Solar Opposites.

High on Life verschijnt dus in december op Xbox (Series X|S en One), alsook op pc. De game zal bij release meteen via Game Pass speelbaar zijn.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d