Cult of the Lamb zit 1 week na release aan 1 miljoen volgelingen

Cult of The Lamb

Heel soms zijn er zo van die indiegames die als een komeet uit de lucht komen vallen, en iedereen op de knieën krijgen. Dat is ook nu weer het geval voor het bijzonder Cult of the Lamb.

Ontwikkelaar Massive Monster en Devolver Digital sturen het bericht de wereld in dat hun Cult of the Lamb in de eerste week na launch maar liefst 1 miljoen fans kon bekeren.

Een van die volgelingen was onze eigen Jim die ook zeer te spreken was over deze titel. Sinds de launch doet hij immers niets anders dan lamskoteletjes en lamsboutjes eten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)