fbpx

Slime Rancher 2 gaat volgende maand in early access

Nog een dikke maand wachten en fans van Slime Rancher kunnen aan de slag met het vervolg op de geliefde life sim. Slime Rancher 2 gaat op 22 september in early access.

Vijf jaar na de release van het origineel kunnen we eindelijk weer terugkeren naar Far Far Range. In Slime Rancher 2 zullen nog een hoop features alsook het verhaal ontbreken, aldus de makers, maar wie niet kan wachten om de relaxerende game een kans te geven kan dus weer aan de slag.

De makers beloven dat er in Slime Rancher 2 verder gebouwd wordt op de mechanics, features en spelwereld van het origineel. Het hoeft ook niet te verbazen dat deze nieuwe titel er een pak beter uit zal zien.

Deze early access release is niet voor gamers die graag een totaalpakket spelen, zegt game director Nick Popovich. Het gaat puur voor een test van enkele gameplayelementen. Wie meer wil, moet wachten op de full release die later ingepland zal worden.

Slime Rancher 2 zal vanaf 22 december in early access beschikbaar zijn via Steam en Epic Games Store. De game zal ook verschijnen op Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: