Het geluid staat centraal in nieuwe Company of Heroes 3-video

Graphics en gameplay zijn belangrijk in videogames, maar zonder audio zou er geen hol aan te beleven zijn. Toch? Dat beseft ook het team achter Company of Heroes 3. In een nieuwe video halen ze alles uit de kast en tonen ze ons hoe de oorlog op het vlak van audio tot leven komt in hun in ontwikkeling zijnde nieuwe RTS.

Oorlog is meer dan alleen beelden. In Company of Heroes 3 is het de dreunende bas van de tanks hun rupsbanden en het gebulder van kanonnen, het geknetter van inkomend infanterievuur en een pakkende soundtrack die elk moment van triomf of nederlaag begeleidt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)