Killer Klowns from Outer Space: The Game aangekondigd

Good Shepherd Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer en Teravision Games laten je de eerste stap zetten om je angst voor clowns te overwinnen. De game is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1988.

Killer Klowns from Outer Space: The Game zet je online met 2 andere clowns onevenredig tegen 7 burgers. Jij moet als ruimtecircusfreak deze brave zielen opjagen en zien te vermoorden. Aan de menselijke zijde tracht je het ruimteschip te saboteren of uit de klauwen te blijven tot de tijd stopt.

Op hun officiële website vindt je alvast meer details terug over de game en kan je je registreren voor de beta. Begin 2023 kunnen we volledig aan de slag met dit horrorcircus.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”