Makers Rick & Morty brengen even geschifte first-person shooter High On Life 

High on Life

De makers van Rick & Morty brengen hun geschifte humor dit jaar nog naar Xbox en PC. High On Life wordt een titel die niet meteen in één hokje past. Geschift lijkt het in ieder geval.  

Deze first person shooter lijkt een mix te worden van Rick & Morty en Ratchet & Clank. Vreemde vijanden en nog vreemdere wapens stelen de show in de kleurrijke, explosieve trailer.  

Een pratende vis kan als wapen dienen om op kwaadaardige pluchen beren te knallen. Geel blubber vliegt alle kanten op en ook schunnige opmerkingen zijn er in overvloed. Justin Roiland leent z’n typische stem mee aan het geheel. Aliens zuigen mensen leeg als drugs. Het lijkt met andere woorden gezellig te worden.

Roiland en z’n studio Squanch Games brengen High On Life uit in oktober van dit jaar. 

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.