Sony werkt naar verluidt aan een Days Gone-film

Na het grote succes van Uncharted krijgen we binnenkort misschien opnieuw een verfilming van een PlayStation-game te zien. En het zal er eentje zijn met veel zombies en motards in de hoofdrol.

Volgens Deadline zou Sony’s PlayStation Productions-afdeling werken aan het Days Gone-filmproject samen met de Oscar-genomineerde schrijver Sheldon Turner, die we kennen van Up in the Air. De Schotse acteur Sam Heughan, bekend van zijn rollen in Outlander en Bloodshot, zou de hoofdrol van Deacon St. John op zich nemen.

Days Gone speelt zich af in de Pacific Northwest. Nadat er een virus is uitgebroken, vecht voormalig motorbendelid Deacon St. John samen met zijn schoonbroer Boozer om te overleven in een post apocalyptische wereld in de zoektocht naar zijn vermiste vrouw.

Ondanks het feit dat Days Gone intussen ongeveer negen miljoen keer is verkocht (waaronder meer dan één miljoen keer op PC), hoeven we geen vervolg te verwachten. Onlangs bevestigde ontwikkelaar Bend Studio dat ze bezig zijn aan een gloednieuwe IP die voortbouwt op het open-wereld systeem van Days Gone.

Days Gone verscheen op 26 april 2019 voor PlayStation 4 en op 18 mei 2021 voor PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.