Bend Studio’s nieuwe IP bouwt voort op de open-wereld systemen van Days Gone

Bend Studio die kennen we allemaal van het geweldige Days Gone. Jammer genoeg let de studio al meerdere keren verstaan dat ze wel zin hebben in een sequel, maar dat Sony daar niet voor te vinden is. Dat wil echter niet zeggen dat ze daar bij de pakken blijven zitten.

Zo stuurde de studio, die in het verleden ook werkte aan Syphon Filter, Resistance: Retribution, en Uncharted: Golden Abyss, bij monde van community manager Kevin McAllister het volgende bericht de wereld in via de PlayStation Blog:

Vandaag zijn we verheugd om slechts een snippertje nieuws te delen over ons huidige project. We werken momenteel aan een nieuwe IP die multiplayer bevat en voortbouwt op de open-wereld systemen van Days Gone, maar brengt je een geheel nieuwe wereld die we extreem enthousiast zijn om voor je te bewerken.”

Voorlopig moeten we het hier mee doen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)