Troll slaat op hol in Netflix Geeked Weeks eerste filmtrailer voor Troll

Een eeuwenoude trol in een Noorse berg wordt wakker gemaakt. Een bonte groep helden moet bij elkaar komen om te voorkomen dat de trol dodelijke verwoestingen aanricht. Dat is het concept achter deze nieuwe Netflix-productie.

Diep in de berg van Dovre ontwaakt iets gigantisch na duizend jaar gevangen te zijn gezeten. Het wezen vernietigt alles op zijn pad en nadert snel de hoofdstad van Noorwegen. Maar hoe stop je iets waarvan je dacht dat het alleen in de Noorse folklore bestond?

Tja, mij niet bellen zou ik zeggen…

Ik stel dan ook voor dat we gewoon kijken wanneer de film op Netflix verschijnt. De regisseur, de Noorse filmmaker Roar Uthaug, is trouwens geen onbekende. Je kent hem misschien van films als The Wave uit 2015 en Tomb Raider uit 2018.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)