Ryan Gosling en Chris Evans vechten het uit in explosieve trailer voor Netflix-film Gray Man

Dankzij Netflix Geeked Week krijgen we deze week een heleboel nieuwe trailers op ons afgevuurd van films en series. De volgende in het rijtje is Gray Man met Ryan Gosling en Chris Evans.

Wanneer de meest bekwame agent van de CIA diepe agentschapsgeheimen ontdekt, zet een voormalige collega een prijs op zijn hoofd, wat een wereldwijde klopjacht door internationale moordenaars ontketent. Dit is The Gray Man.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)