fbpx

Fortnites FPS-modus zou in ontwikkeling zijn

Ik speel regelmatig, eigenlijk zo goed als dagelijks, mijn potjes Fortnite. Soms solo om bepaalde missies te doen, maar meestal met mijn coöp buddies. Want samen knallen, dat is plezant.

Fortnite is, zoals we allemaal weten, een third person battle royale shooter, en die spelen we dus vanuit een third person standpunt. En daar heb ik absoluut geen problemen mee om eerlijk te zijn.

Maar nu zou er dus een first person modus in ontwikkeling zijn voor Epics battle royale fenomeen. Die verhalen doen al een tijdje de ronde maar nu zouden ze concreter worden zo blijkt.

Twitter-gebruiker HypeX, een bekende Fortnite-leaker, die ook de eerste berichten rond de Zero Build-modus naar buiten bracht, tweette een screenshot van hoe een first-person view eruit zou kunnen zien in Fortnite.

In de tweet lezen we dat “Epic begon te werken aan wat dingen over een first-person cameramodus” bij de start van Season 3.

Maar daar blijft het ook bij. Het is dus nog even koffiedik kijken of die modus er effectief zou komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: