fbpx

Evil West verschijnt 20 september op consoles en pc

Vampieren zijn hot! Dat zie je aan het recente succes van games als V Rising, Vampire: The Masquerade – Swansong en Bloodhunt. Ook in Evil West, dat 20 september op consoles en pc verschijnt, spelen vampieren een centrale rol.

Het grote verschil met Evil West echter is dat je in deze bikkelharde, donkere en meedogenloze actietitel jacht maakt op vampieren, daar waar je in de andere games als vampier speelt.

Een duistere dreiging heeft de Amerikaanse grensstreek in zijn macht. Als een van de laatste agenten in een top-secret vampier-jagend instituut, ben jij de laatste lijn tussen de mensheid en een diepgewortelde terreur die nu uit de schaduwen opduikt.

Om de vampieren het leven zuur te maken beschik je over je vuurwapens, speciale krachten en gadgets. Dit kan je ofwel in je eentje doen ofwel in coöp met een vriend. Verken en vecht in een verhaalgedreven campagne terwijl je je wapens en jachtgereedschap upgradet. Speel nieuwe extraatjes vrij om je meesterschap in het verslaan van monsters verder te ontwikkelen en stel je eigen speelstijl samen om de bovennatuurlijke hordes te verslaan.

Sounds good!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: