fbpx

SEGA toont gameplay van Sonic Origins en andere games in speciale showcase

Sonic Origins

Op dinsdag 7 juni om 18u00 kon je kijken naar Sonic Central, een speciale showcase waarin SEGA de schijnwerpers richtte op hun blauwe icoon.

Zo toonde je Japanse ontwikkelaar nieuwe beelden van Sonic Origins én Sonic Frontiers. Daarnaast kregen we nog wat info over aankomende samenwerkingen met Roblox en Fall Guys.

Je kan de volledige, 10 minuten durende showcase, onderaan dit bericht herbekijken. Maar ik heb voor jou al even de belangrijkste zaken op een rijtje gezet:

  • Een overzichtstrailer van Sonic Origins, dat gereleaset wordt op 3 juni.
  • “Sonic Speed Simulator” zal op 11 juni beschikbaar zijn in Roblox. Via de code “Sonic Central” krijg je het personage Amy Chao kado.
  • De mobiele games Sonic Forces en Sonic Dash krijgen personages die in de Sonic-films zitten.
  • Shadow maakt zijn opwachting in Sonic Prime. De reeks is binnenkort te zien op Netflix.
  • Fall Guys krijgt Sonic-content wanneer de game free-to-play wordt op 21 juni.
  • Later deze maand krijgen we nog meer gameplay voorgeschoteld van Sonic Frontiers.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: