Een eerste blik op MX vs ATV Legends in moddervette gameplay trailer

MX vs ATV Legends

Fans van het betere geploeter in modder houden deze MX vs ATV Legends maar beter in de gaten. Want eind deze maand start het moddergevecht op twee of vier wielen.

THQ heeft een eerste gameplaytrailer vrijgegeven waaruit blijkt dat we naast motoren ook aan de slag kunne met ATV’s en UTV’s. Genoeg paardenkracht dus om de nieuwe open wereld te verkennen die gebaseerd is op de kustlijn van Californië.

MX vs ATV Legends is vanaf 28 juni verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.