Days Gone-ontwikkelaar bevestigt dat studio werkt aan nieuwe IP

Op Days Gone 2 hoeven we niet meteen te rekenen, jammer genoeg. Dit wil echter niet zeggen dat Bend Studio bij de pakken blijft zitten. De studio zou immers aan een gloednieuwe IP werken.

Dat liet de studio zelf weten via een bericht op Twitter. Bend Studio schreef daar het volgende over “We zijn meer dan dankbaar voor jullie steun met Days Gone en zijn echt vereerd door de hoeveelheid passie die onze gemeenschap met ons heeft gedeeld voor onze wereld en personages. Jullie enthousiasme motiveert ons om te blijven verbeteren en ervaringen te creëren die een leven lang zullen duren.”

Maar dan moest het beste nog komen natuurlijk. De studio voegde er ook nog het volgende aan toe: “Van de Syphon Filter serie tot Resistance: Retribution, tot Uncharted: Golden Abyss en Days Gone,” vervolgde het bedrijf, “we zijn zeer verheugd om vandaag aan te kondigen dat we het portfolio van Bend Studio uitbreiden met een gloednieuwe IP“.

En nu is het natuurlijk wachten op meer nieuws en info over die nieuwe IP. Is het een van die 25 PlayStation exclusives die Sony zelf nog op stapel heeft staan, of toch iets anders?

Wie weet, hopen mag altijd, dat we de komende E3 een tipje van de sluier te zien krijgen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)