Draait het nieuwe seizoen van Fortnite om aliens?

Ja, Fortnite is nog steeds waanzinnig populair. De battle royale van Epic Games wordt dagelijks door miljoenen gamers gespeeld, waaronder mezelf, en blijft ook populair door de verschillende seizoenen die de game doormaakt.

Momenteel draait het op het Fornite-eiland om het primitieve leven met bogen met vuur- of explosieve pijlen. Maar dit zesde seizoen loopt bijna ten einde, dus is het afwachten waarmee Epic volgende week op de proppen komt.

En zoals altijd is de ontwikkelaar al begonnen met het teasen van het nieuwe seizoen en het thema ervan. In de game vinden nu random alien-ontvoeringen plaats. Elke speler kan het doelwit worden van een gigantische laserstraal waarna je wordt getransporteerd naar een andere plek op de map. Daarnaast wordt er in een teaser de slagzin “They’re coming” gebruikt. Een term die vaak in films gebruikt wordt wanneer de aliens onderweg zijn naar de aarde.

Dit is geen onlogische piste aangezien Epic graag inspeelt op de actualiteit en er in de USA heel wat te doen is rond vrijgegeven UFO-beelden.

We zullen nog even geduld moeten hebben tot het moment dat Epic meer bekend maakt over het zevende seizoen, dat overigens op 8 juni van start gaat.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.