LEGO kondigt 90 minuten durende LEGO Con livestream aan

Iedereen is fan van LEGO, toch? Is het niet van de blokjes, dan zeker van de LEGO-games. Voor al die fans hebben we goed nieuws, LEGO heeft immers zijn eigen LEGO Con aangekondigd.

Noteer dus meteen 26 juni in je agenda, en schrijf daar maar 18u00 bij. Wat mogen we zoal verwachten? Verwacht LEGO set onthullingen voor videogame franchises als Minecraft en Super Mario, maar ook andere grote licenties zoals Harry Potter, Technic, Star Wars en andere.

Gamers kijken dan weer reikhalzend uit naar meer informatie rond het uitgestelde Lego Star Wars: The Skywalker Saga of andere games rond filmlicenties.

De trailer voor LEGO Con ziet er alvast veelbelovend uit als je het ons vraagt. En op de vraag of Skywalker Saga op LEGO Con te zien zou zijn, reageerde LEGO’s Twitter-account met: “...Stay tuned for secrets from inside LEGO HQ soon!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)