Razer houdt uitgebreide interactieve keynote presentatie tijdens E3

Razer kondigde vandaag aan dat ze voor de allereerste keer een keynote zullen houden tijdens E3, de grootste en belangrijkste gamebeurs ter wereld. Razer CEO en mede-oprichter, Min-Liang Tan, zal volgens het bedrijf een serie innovatieve hardware uit de doeken doen.

Razer CEO Min-Liang Tan zal de Razer E3 2021 keynote geven in een geheel nieuw extended reality-formaat. Dit combineert live en virtuele ruimtes voor een meer interactieve presentatie-ervaring. Tijdens deze keynote van Razer gaan ook andere bedrijven nieuwigheden aankondigen.

Na de E3 Keynote vindt, een uitgebreid RazerStore Live virtueel evenement plaats. Dit wordt, gehost door beroemde gamers en Razer-personeel. Het word gelivestreamed op Razer’s sociale kanalen en bevat extra hands-on onthullingen, productlanceringen en giveaways.

De Razer E3 2021 Keynote vindt plaats op dinsdag 15 juni om middernacht en is te volgen via YouTubeTwitchFacebook, en Twitter.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.