Netflix gaat een massa trailers van gameseries tonen tijdens Summer Game Fest

Netflix

Volgende week gaat Summer Game Fest van start. Het online event dat georganiseerd wordt door de bekende journalist Geoff Keighley. Op 10 juni vindt de grootse openingsshow plaats, maar de dagen erna mogen we nog interessante streams verwachten.

Zo zal Netflix op 11 juni om 18u00 tijdens het zogenaamde Geeked Week event een heleboel nieuwe trailers van op games gebaseerde series en films de wereld insturen. Er is sprake van meer dan 50 verschillende titels die de revue gaan passeren.

Het is niet bekend welke series en films in de spotlight gezet gaan worden, maar ik durf mijn geld inzetten op het feit dat we beelden te zien gaan krijgen van het nieuwe seizoen van The Witcher en de Resident Evil live-action film.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.