Batgirl-actrice Leslie Grace reageert op annulatie van aankomende film

Batgirl Leslie Grace

Gisteren kon onze eigen MrRolfson zijn teleurstelling niet onderdrukken toen het nieuws verscheen rond de annulatie van het reeds gefilmde Batgirl. Vandaag reageert hoofdrolspeelster Leslie Grace via Instagram op de cancellation.

Er valt weinig te snappen aan de annulatie van Batgirl door Warner Bros., die de film van de kalender haalde omdat deze ‘niet meer past binnen hun globale plannen’. De film van het intussen iconische Belgische regie-duo Adil El Arbi en Bilall Fallah was reeds ingeblikt en zat in afwerkingsfase. Het project werd – aldus Warner Bros. – niet geannuleerd omwille van kwaliteitsverwachtingen. Zo ging maar liefst meer dan 90 miljoen dollar recht de vuilbak in.

Ondanks dit alles blijft actrice Leslie Grace behoorlijk professioneel en positief wanneer ze het in een Instagram-post over de annulatie heeft. “I am proud of the love, hard work and intention all of our incredible cast and tireless crew put into this film over 7 months in Scotland.

Ze kijkt vooral terug op een fijne werkervaring waarin ze een hoop fijne mensen heeft leren kennen en heel wat uit bijleerde. In de post zien we ook een reeks behind the scenes footage over haar tijd op de Batgirl-set.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.