fbpx

Cyberpunk actieschietspel The Ascent krijgt nieuwe Cyber Heist-DLC

Ik ben ooit eens begonnen met The Ascent maar er snel weer mee gestopt. Maar als ik al de commentaren hoor en ervaringen van mensen die ik ken, dan moet ik toch maar eens opnieuw beginnen. Misschien is deze nieuwe DLC, die op 18 augustus komt, wel een extra reden om het spel weer te spelen. (Het zit ook gratis in Xbox Game Pass trouwens).

The Ascent: Cyber Heist speelt zich af na het hoofdverhaal van het basisspel en is toegankelijk voor gamers die de hoofdcampagne hebben voltooid en een nieuw contract voor een topgeheime missie willen aannemen.

Zet het verhaal solo of in coöp met vrienden voort in een reeks gloednieuwe hoofdmissies en spannende zijmissies. Spelers kunnen zich een weg knallen of slaan met gloednieuwe wapens, inclusief geavanceerde mêleegevechten, in een nieuwe, nog nooit eerder verkende locatie.

In Cyber Heist heeft Kira, je voormalige werkgever, een nieuwe top-geheime baan, en hoe kun je als nieuwe onafhankelijke contractant weigeren? Verlaat je vertrouwde arcologie en begeef je in een gloednieuwe arcologie die eigendom is van de Malhorst-Gelb Group. Er is nieuwe, baanbrekende technologie voor het oprapen, maar jij bent niet de enige die zijn zinnen op de prijs heeft gezet.

Doe alleen of samen met je vrienden nieuwe uitdagende missies, verken gloednieuwe omgevingen, vecht je een weg tegen nieuwe vijanden en ervaar nieuwe manieren om te vechten met mêlee-wapens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: