First time on earth trailer voor Prey

Nu vrijdag kan je Prey, de nieuwste film in het Predator-universum, checken op Disney Plus. Ik ben alvast razend benieuwd want ik ben een grote fan van het Predator-universum. Hopelijk zet deze film de saga weer op de rails…

Prey” speelt zich af in de Comanche-natie 300 jaar geleden en is het verhaal van een jonge vrouw, Naru, een woeste en zeer vaardige krijger.

Ze is opgegroeid in de schaduw van enkele van de meest legendarische jagers die door de Grote Vlakten zwerven, dus wanneer haar kamp door gevaar wordt bedreigd, gaat ze op pad om haar volk te beschermen.

De prooi die ze achtervolgt, en uiteindelijk confronteert, blijkt een hoogontwikkeld buitenaards roofdier te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende krachtmeting tussen de twee tegenstanders.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)