Lightyear beschikbaar op Disney+

Lightyear, de film over de legendarische Buzz Lightyear, is sinds gisteren beschikbaar op Disney+. Dat is snel, zeker gezien de film nog in de zalen draait.

De film brengt het verhaal van Buzz Lightyear, de legendarisch ruimtevaarder waarop de pop uit de Toy Story-films gebaseerd is. We krijgen het volledige verhaal te zien achter de Space Ranger en zijn robocat Sox. Als fan van de Toy Story-franchise kan ik alvast niet wachten om hem te bekijken. Fun fact; de stem van Buzz werd ingesproken door de legendarisch Chris Evans. To infinity, and beyond!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.