fbpx

Warner Bros. schrapt het al gefilmde Batgirl van Adil en Bilall

Batgirl

Het komt vaker voor dan je denkt, filmmaatschappijen die producties stilleggen of schrappen omdat deze niet meer in hun plannen passen. Maar wat Warner Bros gedaan heeft met Batgirl tart toch alle verbeelding.

Warner Bros heeft namelijk beslist om Batgirl in de vuilbak te gooien. Letterlijk, want de opnames waren sinds begin dit jaar al afgerond én de film van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zat al in de afwerkingsfase.

Volgens de Amerikaanse website Variety past de film, die zou uitkomen op HBO Max, niet meer in de globale plannen van het productiehuis om zich opnieuw te richten op grote bioscoopreleases. Bovendien zou deze beslissing niets te maken met de kwaliteit van de film, wat het mysterie rond deze beslissing alleen maar grote maakt.

Wat ik dan weer niet kan begrijpen is dat je een productie waarin al meer dan 90 miljoen dollar is ingekropen gewoon in de vuilbak gooit. Probeer er dan op z’n minst wat geld uit te halen of deel het met het publiek via je eigen streamingplatform.

Maar de wegen en denkwijzen van een groot filmbedrijf zijn blijkbaar ondoorgrondelijk…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Warner Bros. schrapt het al gefilmde Batgirl van Adil en Bilall'

  1. Vreemd, ik had nochtans gelezen dat de film het zeer slecht deed tijdens test screenings en dat dat de reden zou zijn dat ze het niet op hun streamingplatform zetten.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: