Epische dogfights in nieuwe filmtrailer voor Devotion

Als je een fan bent van Top Gun en films als Midway en Pearl Harbor, dan zal ook deze oorlogsprent, genaamd Devotion, je boeien.

Devotion, een oorlogsfilm boordevol epische dogfights, is gebaseerd op de bestseller met dezelfde naam. Deze actieprent vertelt het schrijnende waargebeurde verhaal van twee elite US Navy-gevechtspiloten tijdens de Koreaanse Oorlog.

Hun heldhaftige opofferingen zouden hen uiteindelijk tot de meest gevierde wingmen van de marine maken.

De film draait in november in de cinema.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)