Far Cry 6 is gratis speelbaar deze week

Als je mij vraagt welke Far Cry mijn favoriet is, dan zeg ik Far Cry Primal. Vraag je me welke ‘gewone’ Far Cry mijn favoriet is, dan zeg ik absoluut Far Cry 6. Heb je de game echter nog niet gespeeld, dan heb ik goed nieuws voor jou.

Far Cry 6, op pc, is deze week gratis speelbaar en dit tussen 4 augustus en 7 augustus. Je kan de game met andere woorden gratis downloaden, spelen, en als je daarna zin hebt aanschaffen tegen een lagere prijs. Het spreekt voor zich dat je vorderingen ook bewaard blijven.

In Far Cry 6 worden spelers ondergedompeld in de adrenaline gevulde, chaotische wereld van een hedendaagse guerrilla revolutie. De game speelt zich af in Yara; een tropisch paradijs bevroren in de tijd. Als dictator van Yara is Anton Castillo vastbesloten om zijn land met alle mogelijke middelen in zijn oude glorie te herstellen, en zijn zoon Diego treedt in zijn bloedige voetsporen.

En het einde van deze game is waanzin! Had ik echt niet zien aankomen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)