Spirit Halloween: The Movie lijkt een kruising tussen Stranger Things en Five Nights at Freddy’s

Christopher Lloyd, Rachael Leigh Cook en Jaiden Smith spelen de hoofdrol in Spirit Halloween: The Movie. De makers omschrijven deze als een kindvriendelijke horrorfilm, maar bestaat dat wel zoiets?

Wanneer een pop-up Halloween Store opent in een verlaten winkelcentrum, besluiten drie middelbare school vrienden, Jake, Carson en Bo om Halloween nacht binnen door te brengen.

Maar wanneer een kwade geest het op de kinderen gemunt heeft, samen met Carson’s oudere zus Kate – het voorwerp van Jake’s langdurige verliefdheid – worden ze gestalkt door verschrikkelijke animatronische wezens die tot leven komen, waardoor hun nacht van plezier verandert in een maffe nacht van overleven die hun gecombineerde vindingrijkheid gebruikt en hun vriendschap tot het uiterste test.

Tenzij ze de geest die binnenin gevangen zit voor middernacht kunnen verslaan, zal deze een van hen voor eeuwig bezitten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: