The Forgotten Saga nu gratis beschikbaar in Assassin’s Creed Valhalla

We moeten geen nieuwe Assassin’s Creed meer verwachten dit jaar. Daar hoeven we ons dus geen zorgen meer om te maken. Waar we ons wel zorgen om moeten maken is de tijd te vinden om al die geweldige content te spelen die Ubisoft blijft uitbrengen voor Valhalla.

De volgende in het rijtje is vanaf nu beschikbaar, en dan hebben we het over The Forgotten Saga dat gratis speelbaar is voor alle Assassin’s Creed Valhalla-speler.

The Forgotten Saga is een gratis roguelike-achtige modus waarin we ons een weg banen door Niflheim, de onderwereld van de Noorse mythologie, terwijl Loki’s dochter Hel haar leger achter ons aanstuurt.

Het doel is om alle vier de regio’s in één keer te doorlopen, anders moet je weer van voren af aan beginnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: